Anasayfa / Eğlence / 2016 Yaz Konserleri Tüm Görkemiyle

2016 Yaz Konserleri Tüm Görkemiyle

Kışın sakinliğini 2016 yaz konserleriyle atacak ve ruhunuzu dinlendireceksiniz. Eğlenceli mekanlarda birbirinden değerli sanatçıların güzel müziklerini sevdiklerinizle dinleyebilirsiniz. Kış ayının yorgunluğunu atma zamanı. Yaz konserlerinde kimlerin olacağını merak ediyorsanız, yazıyı okumadan geçmeyiniz.

M8 3

Elektro pop müziğin sevilen başarılı ismi M8 3 İstanbul’da yaz konserlerinde sevenleriyle buluşacak. 28 Haziran 2016 tarihinde saat: 21,30’da konserini dinleyebilirsiniz. Zorlu Performans Sanatları Merkezi İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

m83

 

Thomas Anders

80’li yılların başarılı grubu Modern Talking’in efsane sesi Thomas Anderson 28 Mayıs 2016 tarihinde saat 20,00’de sevenleriyle buluşacak. CRR konser salonunda Thomas Anders’ın Cheri Cheri Lady ve Brother Louie adlı unutulmaz şarkılarını dinleyebilirsiniz.

thomas

Candan Erçetin

8 Mayıs 2016 tarihinde saat 16.00’da Bostancı Gösteri Merkezi, İstanbul’da muhteşem eserlerini dinlemeye gelecekleri harika bir konser bekliyor.

Candan Erçetin

Daimen Rice

29 Temmuz 2016 tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezinde saat 21,00’da sevenleriyle buluşacak. Sesinin muhteşemliğinin yanı sıra şarkı sözleriyle de hayranlarını büyüleyen sanatçının birbirinden güzel eserlerini dinleyebilirsiniz.

Damien Rice

Demet Akalın

7 Mayıs 2016 tarihinde saat 21,00’da sevenleriyle Bostancı Gösteri Merkezinde buluşacak. Yaz ayı şarkılarının kraliçesi olan Demet Akalın ile güzel bir konser.

Demet Akalın

Yasmin Levy

5 Mayıs 2016 tarihinde saat 21,00’da Zorlu Performans Sanatları Merkezinde harika bir sesten ruhunuzu dinlendirecek güzel bir konser dinleyeceksiniz. Türk yaylı çalgıları ile flamenko gitarının güzel tonlarını sizler için buluşturan sanatçı ile kulağınızın pasını silme zamanı.

Yasmin Levy

Levent Yüksel

Yaz ayında levent Yüksel şarkıları ile girmek isteyenler 11 Mayıs 2016 tarihinde verilecek konseri kaçırmasınlar. Saat: 21,30’da verilecek konserin yeri Beyrut Performance, İstanbul.

levent

Pj Harvey

8 Haziran 2016 tarihinde saat 21,30’da Zorlu Performans Sanatları Merkezinde harika bir konseri dinleyeceksiniz. Yeni albümü canlı dinlemeye hazırlanın. İkonik müzisyen tabirini hak eden sanatçının eşsiz müzikleri.

pj

Yaz ayına damga vuracak konserlerle doyasıya eğlenme zamanı. Biletlerinizi şimdiden ayırtın ve o güzel gecenin tadını sevdiklerinizle çıkarın. Muhteşem organizasyonlar eşliğinde sevdiğiniz sanatçılardan canlı performansları dinleyin ve harika konserleri kayıt ederek sevdiklerinizle paylaşın. Yaz ayının güzellikleri konserlerle başlıyor.

Hakkında admin

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ

NETFLIX DEN YENİ BİR FİLM: BRIGHT

NETFLIX FİLMİ BRIGHT 22 ARALIK 2017’DE GELİYOR Netflix’in merakla beklenen aksiyon-gerilim filmi Bright dünyasından başrol …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir